Sušenie ovocia, jabĺk, byliniek, ale aj húb, je tradičnou činnosťou v každej domácnosti, ktorá využíva plody prírody. Sušenie je jedna z najlepších foriem konzervovania potravín, ba dokonca v prípade ovocia najlepšia. Základom je zbaviť dužinu vlhkosti, v ktorej sa môže tvoriť hniloba. Pri sušení ovocia sa odoberá vlhkosť prostredníctvom cirkulujúceho teplého vzduchu. Obsah vody tak poklesne. Čím je vzduch teplejší, tým rýchlejšie stráca sušený materiál svoju vlhkosť. Avšak pri vyšších teplotách sa znižuje aj množstvo živín. Preto sa teplota sušenia musí prispôsobiť sušenému materiálu.
- "Sušička ovocia G21 Breezer | BRZ-650W" nemôžete pridať do košíka. Produkt nie je na sklade.
Sušičky ovocia - potravín
Zobrazujú sa všetky 2 výsledky
-
Sušičky ovocia - potravín
Sušička potravín – 400W | BDA-6
Vypredané - (termín na dopyt)
- Ideálne na sušenie potravín, ako je ovocie, zelenina, korenie atď.
- Puzdro vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
- Nastavenie teploty: 30 – 90 °C
- Nastavenie času: max. 24 hodín
- Vybavenie: vrátane 6 mriežok, 1 tácka
Katalógové číslo: B-701 -
Sušičky ovocia - potravín
Sušička potravín – 1000 W | BDA-15
Vypredané - (termín na dopyt)
- Ideálne na sušenie potravín, ako je ovocie, zelenina, korenie atď.
- Puzdro vyrobené z nehrdzavejúcej ocele
- Nastavenie teploty: 30 – 90 °C
- Nastavenie času: max. 24 hodín
- Vybavenie: vrátane 10 mriežok, 1 tácka
Katalógové číslo: B-701-1