Boxy a prepravky na pizza cesto slúžia na uchovávanie a transport pripraveného cesta v optimálnych podmienkach. Umožňujú mu správne kysnúť pri stabilnej teplote a vlhkosti, čím zlepšujú jeho textúru i chuť. Taktiež chránia cesto pred nečistotami a jeho vysušením, čo je kľúčové pre finálne upečenie.
Talianski pekári často využívajú dlhodobú fermentáciu cesta (tzv. „lievitazione“), ktorá môže trvať aj 48 hodín. Tým sa dosahuje ľahko stráviteľná pizza s výraznou arómou.


Zobrazenie všetkých 2 výsledkov

Paper-plane

Pravidelná dávka noviniek

Buďte vždy v obraze. O zľavách budete vedieť ako prví.
Prihláste sa k odberu a získajte zľavu -2% na prvý nákup.

Vyberte v prípade, že sa chcete prihlásiť a dostávať všetky novinky z obchodu priamo do vášho e-mailu a súhlasíte so spracovaním emailu pre tento účel. Informačné newslettre sú určené pre osoby staršie ako 16 rokov.

Košík

close