Vodné kúpele – Bain Marie alebo Bemary

Ponúkame profesionálne ohrevné nádoby určené pre gastronomické prevádzky, ktoré zabezpečujú rovnomerné prenášanie tepla na potraviny pomocou dvoch nádob, pričom prenosovým médiom je voda. Tento systém umožňuje dokonalý ohrev pri presne nastavenej teplote vodného kúpeľa. Bain Marie, alebo vodný kúpeľ, pracuje s maximálnou teplotou 95 °C. V našej ponuke nájdete rôzne modely, najčastejšie rozdelené podľa veľkostí GN gastro noriem.

Zaujímavosť: Názov „Bain Marie“ pochádza z francúzštiny a znamená „Máriin kúpeľ“. Vodný kúpeľ sa používa nielen v gastronómii, ale aj v laboratóriách a kozmetike na šetrné ohrievanie citlivých látok bez rizika ich prehriatia alebo pripálenia.


Zhrnutie rozdielov podobných kategórií

Kategória

Typ ohrevu

Použitie

Výhoda

Bain-marie

Vodný kúpeľ

Jemné ohrievanie jedál pomocou vody

Nepripaľuje, ideálne pre omáčky a prílohy

Bufetové stoly – vozíky

Vodný alebo suchý

Podávanie jedál na bufete

Veľká kapacita, reprezentatívny vzhľad, ideálne pre samoobsluhu

Ohrievacie stoly – režóny

Suchý ohrev

Krátkodobé udržiavanie jedál v teple

Prenosné, jednoduché, rýchle použitie, priamy ohrev

Zobrazených 1–30 z 32 výsledkov

Paper-plane

Pravidelná dávka noviniek

Buďte vždy v obraze. O zľavách budete vedieť ako prví.
Prihláste sa k odberu a získajte zľavu -2% na prvý nákup.

Vyberte v prípade, že sa chcete prihlásiť a dostávať všetky novinky z obchodu priamo do vášho e-mailu a súhlasíte so spracovaním emailu pre tento účel. Informačné newslettre sú určené pre osoby staršie ako 16 rokov.

Košík

close