Kysiareň je zariadenie alebo priestor určený na fermentáciu alebo kysnutie potravín. Tieto zariadenia sú často používané pekárňach, pivovaroch, alebo reštauráciách, ktoré si pripravujú kvasené potraviny ako sú chlieb, jogurt, kvasená zelenina (napríklad kyslá kapusta), alebo nápoje ako pivo a víno.
V prípade pekárenských výrobkov, kysiareň pod kontrolovanou teplotou a vlhkosťou, optimalizuje proces kysnutia cesta. V pivovaroch a výrobách alkoholických nápojov sa kysiareň používa na fermentáciu, kde mikroorganizmy (ako kvasinky) menia cukry na alkohol a iné zlúčeniny.
Každé konkrétne použitie kysiarne môže mať špecifické požiadavky na vybavenie a nastavenie podľa typu a štýlu kvaseného produktu, ktorý sa vyrába.
Kysiarne
Zobrazuje sa všetkych 5 výsledkov
- Kysiarne
Kysiareň – 8x plech 60×40 alebo GN 1/1 – ručné ovládanie | GSV860-2
Na sklade u výrobcu ( tento výrobca negarantuje doručenie na čas, zvyčajne doručované za 7-18 pracovné dni)
- Vhodná pre 8 plechov
- Vyrobená z nerezovej ocele
- Výkon: 1000 W
- Tepelne odolné sklenené dvere
- Max. teplota: 60 °C
Katalógové číslo: GSV860-2 - Kysiarne
Kysiareň – 8x plech 46×33 alebo GN 2/3 – ručné ovládanie | GSV843M
Na sklade u výrobcu ( tento výrobca negarantuje doručenie na čas, zvyčajne doručované za 7-18 pracovné dni)
- Vhodná pre 8 plechov
- Vyrobená z nerezovej ocele
- Výkon: 1200 W
- Tepelne odolné sklenené dvere
- Max. teplota: 60 °C
Katalógové číslo: GSV843M