Jednorázové rukavice sú základným prostriedkom pre zachovanie maximálnej hygieny v reštauráciách, vývarovniach a cateringových službách. Chránia ruky pred znečistením a zároveň bránia prenosu baktérií či iných nečistôt na potraviny. Vyrábajú sa z rôznych materiálov, ako je latex, vinyl alebo nitril, čím spĺňajú rôzne potreby a alergické obmedzenia. Správnym výberom a používaním jednorázových rukavíc pomáhate vytvárať bezpečné pracovné prostredie a zaručujete kvalitu finálnych pokrmov.
Zaujímavosť: Jednorázové rukavice boli pôvodne vyvinuté pre zdravotnícky personál na prelome 19. a 20. storočia, aby chránili pred infekciami. Až postupne sa rozšírili aj do gastro priemyslu a ďalších odvetví.

Zobrazených 1–30 z 32 výsledkov

Paper-plane

Pravidelná dávka noviniek

Buďte vždy v obraze. O zľavách budete vedieť ako prví.
Prihláste sa k odberu a získajte zľavu -2% na prvý nákup.

Vyberte v prípade, že sa chcete prihlásiť a dostávať všetky novinky z obchodu priamo do vášho e-mailu a súhlasíte so spracovaním emailu pre tento účel. Informačné newslettre sú určené pre osoby staršie ako 16 rokov.

Košík

close