Zrecie komory na mäso sú nevyhnutné pre výrobu dokonale zrelých a chutných stejkov. Tieto profesionálne zariadenia zaisťujú optimálne podmienky pre zrenie mäsa, zvyšujú chuť, jemnosť a celkovú kvalitu mäsových produktov. Vďaka presnej kontrole teploty a vlhkosti, zrecie komory umožňujú dosiahnuť konzistentné výsledky a minimalizujú stratu váhy mäsa počas zrenia.
Zrecie komory na mäso
Zobrazujú sa všetky 2 výsledky
-
Zrecie komory na mäso
Zrecia komora, 435 l | DX-1000 Premium S
Aktuálne vypredané
- max. zaťaženie: 2-3 hovädzie štvrte do dĺžky 1,2m
- max. zaťaženie pri zavesení: 80kg
- elektronická riadiaca jednotka s reguláciou vlhkosti
- SMART AGING® – automatické programy zrenia
- Uhlíkový filter + UVC sterilizácia
Katalógové číslo: 2001.04 -