Zrecie komory na mäso sú nevyhnutné pre výrobu dokonale zrelých a chutných stejkov. Tieto profesionálne zariadenia zaisťujú optimálne podmienky pre zrenie mäsa, zvyšujú chuť, jemnosť a celkovú kvalitu mäsových produktov. Vďaka presnej kontrole teploty a vlhkosti, zrecie komory umožňujú dosiahnuť konzistentné výsledky a minimalizujú stratu váhy mäsa počas zrenia.
Zrecie komory na mäso
Zobrazuje sa všetkych 6 výsledkov
- Zrecie komory na mäso
Zrecia komora, 435 l | DX-1000 Premium S
Na objednávku ( presný termín na dopyt )
- max. zaťaženie: 2-3 hovädzie štvrte do dĺžky 1,2m
- max. zaťaženie pri zavesení: 80kg
- elektronická riadiaca jednotka s reguláciou vlhkosti
- SMART AGING® – automatické programy zrenia
- Uhlíkový filter + UVC sterilizácia
Katalógové číslo: 2001.04 - Zrecie komory na mäso
Podpultová skriňa na dozrievanie mäsa – 98 l – 170 W | Hendi 221426
Momentálne vypredané - (termín na dopyt)
- Celkový objem: 98 l
- Vynikajúca cirkulácia vzduchu
- UVC lampa – antibakteriálny účinok
- Háky a podnos na soľ sú súčasťou súpravy
- Rozmery: D595 x Š620 x V830 mm
Katalógové číslo: 221426